fredag den 12. september 2008

Status fra praktikken


Hver fredag er der morgenmøde, hvor der lige bliver fortalt om hvad de forskellige afdelinger går og laver. Derfor synes jeg også lige at jeg kan gøre status for min situation i praktikken/specialiseringen.

Jeg har endelig fået defineret min specialisering. det er noget der er meget fokus på, på bureauet, så igår holdet vi møde om det hele formiddagen, hvor der blev sagt mange af de ting som jeg også havde noteret mig i forbindelse med gennemgang og ideudvikling til zjoos.dk. Det har været fedt at være med ind over konceptudviklingen eller viderudviklingen af det. Næste skridt er en onlineplan som chefen har lavet og i den forbindele skal jeg have viderudviklet de ting jeg skal arbejd emed i specialiseringe. Nemlig en ide til et banner og udviklingen af den.
I sidste uge fik jeg kigget på SEO og tilføjet titler, beskrivelser og søgeord på alle sider i løsninge og i den forbindelse skal jeg have udarbedet den ligge guide til "Gør det selv SEO" som de kan bruge herude når min praktik er færdig.
Ellers skal jeg have beskrevet min specialisering mere detaljeret, så jeg er lidt mere sikker i hvad jeg skal, ligenu er tidsplanen lidt løs.


Samtidig med at jeg skal lave min specialisering, hjælper jeg jo også med det daglige arbejde herude. Bl.a er der en ny hjemmeside og kampagne for et fødevaremærke der hedder IS IS, der skal være færdig idag. Så jeg sidder og taster deklarationer ind....ikke så spændende, men det er også rart at være med til at gøre noget færdigt og klart. Her kommer hjemmesiden: http://www.isisfoods.dk/

Morgenmødet idag var udvidet, hvor vi fik en præsentation af idden bag hele IS IS kampagnen og strategien bag. Det var meget interessant. Til slut så vi 4 tv spots, som kommer til at køre på landsdækkende tv. De var virkelig gode...og skæve...lige der til den præsentation følte jeg at jeg var landet det rigtige sted...det var virkelig interessant.

Ingen kommentarer: