fredag den 29. august 2008

Fredagsstatus

I praktikken går det fint, jeg får flere og flere små opgaver, har bla. koordineret udformningen af synligheden på Par no. 1 hjemmeside i forbindelse med en sammenlægning med et Københavns bureau der hedder Reklamebureauet Os.
Ligenu laver jeg links i I paper. Iaften er der sommerfest for hele Par no. 1 (Viborg, Aalborg og Århus) i Tivoli Friheden, så stemningen er høj, her på Århus kontoret.

I løbet af ugen har jeg været til vejleder møde, hvor vi snakkede lidt om hvordan jeg skal gribe min specialisering an. Og at jeg skal finde ud af hvad jeg kan tilbyde Par No. 1.
Samme dag var der møde med Initiative Universal Media A/S, som Par No 1 arbejder sammen med. de har specialiseret sig indenfor digital markedsføring, dvs. bannerreklamer, søgemaskine optimering osv osv. Det var meget meget interessant og faktik det som vi også lærer på skolen. Men reklamebureaer skal først til at lære at det er meget vigtigt at bruge disse medier også. For når hjemmesiden er færdig, hvordan finder man den så? Så jeg overvejer meget at det er det min specialisering og hovedopgave skal handle om, evt. en stategi for hvordan man griber det an overfor kunderne. Det kunne hovedopgaven handle om og så selve specialiseringen kunne være noget med at producere nogle bannere, som Par No. mangler folk til at lave.

Nå, arbejdet kalder...jeg skriver videre senere.

Ingen kommentarer: